Naminiai varškės sūreliai su aguonomis yra vos kelių ingredientų saldi laimė, kuri akimirksniu nukelia į vaikystę, kai kasdien tokie sūreliai buvo vienas mylimiausių desertų. Pažadu, jie tikrai nepaliks abejingų! Itin paprastai pagaminami, nepaprastai skanūs, su lengvu kokoso poskoniu glajuje ir itin gausūs aguonų. Skamba pasakiškai, tiesa? Belieka apsipirkti AIBĖJE ir leistis į lengvai saldžius nuotykius namų virtuvėje, kurie patiks tiek patiems mažiausiems, tiek ir jau gerokai paaugusiems šeimos nariams.
⠀
INGREDIENTAI:
•360 g pusriebės varškės;
•50 g sviesto;
•2 - 3 arb. š. "Panevėžio Plius" cukraus;
•3 - 4 arb. š. aguonų;
•200 g juodojo kepinių šokolado;
•1 arb. š. kokoso aliejaus
KAIP GAMINTI:
1.Į indą dedame varškę, sviestą, beriame cukrų bei aguonas. Viską sutriname iki vientisos masės.
2.Paruoštą varškės masę dedame į sūrelių formeles ir paliekame maždaug valandai šaldymo kameroje, kad sutvirtėtų.
3.Kai varškės masė sutvirtėja, pasiruošiame šokoladą - jį ištirpdome vandens vonelėje kartu su kokoso aliejumi.
4.Į varškės sūrelius įsmeigiame medinius pagaliukus, kad būtų patogiau juos apvolioti šokolado glajuje.
5.Paruoštus sūrelius paliekame šaldytuve, kad glajus sutvirtėtų.
Reklama | AIBĖ