Puikiai dienos pradžiai būtina akimirka su puodeliu aromatingos “Paulig Classic Aromatico” kavos ir tiramiso sūrio tortu, kuris tobulai tinka tiek kasdienai, tiek artėjančioms šventėms. Šis tortas ne tik nepaprastai lengvai bei greitai pagaminamas, bet ir su išraiškingu kavos poskoniu, kuriuo tikrai pasižymi “Paulig Classic Aromatico kava – sodrus, drėgnas, lengvai ir saldus ir nepaprastai skanus – mažo gabalėlio čia tikrai neužtenka.
INGREDIENTAI:
•Keli arb. š. Paulig Classic Aromatico kavos;
• 300 g sausainių damų pirštelių;
•100 g sviesto;
•2 – 3 arb. š. nesaldžios kakavos;
•400 g maskarponės;
•200 g plaktos grietinėlės;
•100 – 150 g cukraus pudros;
•Šiek tiek vanilės ekstrakto
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, pasiruošiame sausainių pagrindą – sutriname apie 200 gramų sausainių, pilame lydytą sviestą bei beriame kakavos miltelius. Viską sumaišome ir paruoštu pagrindu išklojame tortinę. Paliekame šaldytuve, kad sutvirtėtų.
2.Pasidarome puodelį kavos ir paliekame atvėsti.
3.Kremui suplakame maskarponę su cukraus pudra, vanile bei maždaug 50 mililitrų kavos. Į ruošiamą kremą atsargiai įmaišome plaktą grietinėlę.
4.Pradedame sluoksniuoti tortą - dalį kremo dedame ant paruoštos sausainių masės, tuomet merkiame likusius damų pirštelius į kavą ir sudedame ant kremo, vėl dedame kremą ir paliekame tortą šaldytuve kelioms valandoms arba pernakt.
5.Prieš patiekiant tortą apibarstome kakavos milteliais.
Reklama | Paulig