Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-12-15

Žaislų parduotuvė, kurioje karaliauja išties išskirtiniai žaislai pagal animacinius filmukus. 

 

  Vaikų žaislai jau virsta dovanomis! Ir tokiomis dovanomis, kurios nepaprastai pradžiugins - ToyStory.lt parduotuvėje karaliauja itin gausus žaislų pasirinkimas mažiesiems herojams. Tai vienintelė parduotuvė Lietuvoje, kurioje galima rasti žaislus pagal animacinius filmukus. Įsivaizduokite, visi vaikų pamilti animaciniai herojai ir jų žaislai vienoje vietoje! Taip pat čia gausu informacijos apie vaikiškus filmukus, jų herojus su video ir nuotraukomis, tad išrinkti vaikui labiausiai laukiamą dovaną tikrai paprasta.

 

 



 Drauge su Adele išbandėme Craze gamtinojo produktus, kuriuos taip pat galima rasti ToyStory.lt parduotuvėje - tai universalūs, lavinantys bei tikrai kokybiški žaislai vaikams. Kinetinis smėlis, kūrybiniai rinkiniai su vandens karoliukais, šlykštukų gamykla - tai tik keletas žaislų, kuriuos gamina Craze.

 

 

 

  Visas prekes, kurios yra www.toystory.lt svetainėje, yra vietoje, tad yra pristatomos itin greitai - per 1 - 2 d.d. Taip pat Vilniuje galima gauti pristatymo tą pačią dieną paslaugą. Arba tiesiog atsiimti užsakytus žaislus ToyStory parduotuvėje, kuri yra įsikūrusi pačiame Vilniaus centre, Konstitucijos pr. 6.

 

 

 

Reklama | ToyStory.lt

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai