Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-12-03

Ši Kalėdinė žvaigždė ne tik taps šventinio stalo puošmena, bet ir labai gardžiu užkandžiu.

                                                                       

 Pikantiška picos tešlos ir sūrio žvaigždė Kalėdoms? Tikrai taip! Tai užkandis, kuris nepalieka abejingų - lengvai pagaminamas, vos iš kelių paprastų ingredientų ir toks, kurį skaniausia valgyti pirštais, tad patiks net mažiausiems šeimos nariams. Šio užkandžio paslaptis slypi sūryje - ragaujant jį norisi, kad sūris tiesiog tįstų burnoje - su VILVI "Memel Prussia" taip ir bus!

 




INGREDIENTAI:


•180 g VILVI "Memel Prussia" sūrio;
•600 g picos tešlos;
•Keli arb.š. pesto padažo;
•Keli arb.š. natūralios pomidorų tyrės;
•1 kiaušinis.


KAIP GAMINTI:


1.Iškočiojame picos tešlą ir paruošiame iš jos tris norimo dydžio apskritimus.
2.Ant pirmojo picos tešlos apskritimo dedame pomidorų tyrę ir gausiai apibarstome sūriu, dedame antrąjį tešlos apskritimą ir jį aptepame pesto padažu bei apibarstome sūriu. Užvožiame likusiu tešlos apskritimu.
3.Suteptą tešlą padalijame į 6 - 8 dalis, kurių kiekvieną padalijame dar perpus. Susukame kaip žvaigždę.
4.Paruoštą žvaigždę aptepame kiaušinio plakiniu ir dedame kepti 15 - 20 minučių į 200 laipsnių orkaitę.

 

Reklama | VILVI

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK