Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-11-21
Vos dviejų ingredientų desertas, kuris tikrai labai patiks visai šeimai.


Sluoksniuotos eglutės arba vos iš dviejų ingredientų pagaminamas šventinis desertas, kuris tikrai patiks visai šeimai – lengvas, greitas ir labai skanus. Šios eglutės gali tapti net puikiu kalėdinio stalo akcentu – jas drąsiai galima smeigti į tortą ar pyragą, sudėti į nedidelę stiklinę ar dailiai įtaisyti servetėlėse ant kiekvieno svečio lėkštės. Ir taip, didžiausią įspūdį jos paliks mažoms rankutėms!
INGREDIENTAI:
• 2 šviežios sluoksniuotos tešlos lapai;
• Keli valg. š. šokoladinio kremo
KAIP GAMINTI:
1.Pirmąjį sluoksniuotos tešlos lapą ištepame šokoladiniu kremu ir uždengiame jį antruoju sluoksniuotos tešlos lapu.
2.Paruoštą tešlą supjaustome per visą ilgį nestoromis juostelėmis. Vieną juostą padarome didesnę, kad tilptų žvaigždės formelė.
3.Iš platesneės juostos su formele įspaudžiame žvaigždes. Po vieną ploną juostelė sulankstome taip, kad gautųsi eglutės forma ir persmeigiame ilgesniu mediniu iešmeliu. Uždedame žvaigždę.
4.Paruoštas eglutes kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.