Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-12-02

Vos dviejų ingredientų traškiai šokoladinė laimė - ir mažiems, ir dideliems. 

                                                                                

 Traškūs sausainiai arba vos dviejų ingredientų saldi laimė! Šie sausainiai patiks visiems - traškūs, saldūs, labai šokoladiniai ir ypatingai paprastai pagaminami. Prireiks vos penkių minučių! Tai, turbūt, vieni greičiausių ir vieni skaniausių sausainių pasaulyje, kurie puikiai tinka ne tik šventiniam stalui, bet ir saldžiai dovanai. Ir dar. Juos gaminti nepaprastai smagu drauge su mažaisiais virtuvės šefais. P.S. Mes šiuos sausainius planuojame palikti Kalėdų seneliui po eglute drauge su pieno stikline! Šių sausainių paslaptis labai paprasta - traškumo jiems suteikia jau daugelį metų pamėgti "Kellogg's" kukurūzų dribsniai, o lengvo saldumo - juodas šokoladas. Dar truputis šventinių pabarstukų ir sausainiai jau keliauja stingti į šaldytuvą!

 

 

INGREDIENTAI:


•200 g "Kellogg's" kukurūzų dribsnių;
•100 g juodo šokolado;
•Žiupsnis pabarstukų.

 

KAIP GAMINTI:


1.Vandens vonelėje ištirpdome šokoladą. Jei jis labai tirštas, galima įpilti šiek tiek vandens, kad būtų kiek skystesnė masę.
2.Į dubenį beriame kukurūzų dribsnius, pilame šokoladą, beriame mėgstamus pabarstukus ir viską gerai išmaišome.
3.Formuojame norimo dydžio ir formos sausainius. Papuošiame juos šventiniais pabarstukais. Paruoštus sausainius dedame valandai kitai į šaldytuvą arba kokioms 10 - 20 minučių į šaldymo kamerą.

 

 

Reklama | Kellogg's

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK