Kiti užkandžai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-06

 

                                                             

Šie sparneliai yra tikrai nuostabaus skonio ir mūsų namuose jie gaminami tikrai gana dažnai! :)

 

INGREDIENTAI:


•    1 kg sparnelių;
•    Kelios skiltelės česnako;
•    4 šaukštai sojos padažo;
•    6 – 7 šaukštai medaus;
•    Čili pipirų pasta;
•    Keli šaukštai miltų.

 

KAIP GAMINTI:

 

1.    Sparnelius gerai ištrinkite čili pipirų pasta ir palikite pasimarinuoti.
2.    Išsimarinavusius sparnelius išvoliokite miltuose ir apkepkite orkaitėje.
3.    Paruoškite padažą: į keptuvę sudėkite medų, sojos padažą, smulkiai tarkuotą česnaką ir gerai įkaitinkite, tada sumažinkite kaitrą ir leiskite padažui pasitroškinti. Padažas turi pamažu tirštėti.
4.    Ant iškepusių sparnelių užpilkite paruoštą padažą. Skanaus :)

 

Virtuvės užrašai Nr. 1: ruošdami padažą, reguliuokite padažo tirštumą ir skonį, dėdami daugiau ar mažiau medaus.

Virtuvės užrašai  Nr. 2: neperkaitinkite padažo, nes jis taps per daug tirštas, net kietokas.

 

 

                                                    ---------------ENGLISH-----------------

 

                                            Chicken wings with sweet and sour sauce

 

INGREDIENTS:


• 1 kg chicken wings;
• Several cloves of garlic;
• 4 tablespoons soy sauce;
• 6-7 tablespoons of honey;
• Chili pepper paste;
• A few tablespoons of flour.

 

HOW TO MAKE:

 

1.    Chicken wings soiled with chili pepper paste and leave it marinated.
2.    Sprinkle chicken wings with flour and bak in the oven.
3.    Prepare the sauce: in a pan add the honey, soy sauce, finely grated garlic and a good preheat, then lower heat and let the sauce stew. The sauce should become thick.
4.    Pour the sauce over the chicken wings. Good appetite :)

 

Culinary advice No 1: preparing the sauce, adjust the sauce consistency and taste by adding more or less honey.

Culinary advice No 2: do not overcook sauce, because it becomes too thick.

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

    Mano pirmoji knyga! :)