Makaronų patiekalai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-27

 

                                                                                                                     

Šiandien tikrai nesinorėjo kažko įmantraus gaminti, pridariau pilną puodą spagečių su šoninės ir pievagrybių padažu, bet.... labai jau skanutis variantas šis :)


INGREDIENTAI:


•    300 g. spagečių;
•    100 g. pievagrybių;
•    150 g. fermentinio sūrio;
•    200 ml grietinėlės;
•    300 g. šaltai rūkytos šoninės;
•    Žiupsnelis raudonėlių arba picos prieskonių.


KAIP GAMINTI:


1.Išvirkite spagečius.
2.Supjaustytus pievagrybius kelias minutes apvirkite keptuvėje (nebūtina).
3.Kai pievagrybiai suminkštės, nupilkite likusį vandenį ir į keptuvę sudėkite mažais gabaliukais pjaustytą šoninę.
4.Apkepkite šoninę su pievagrybiais ir supilkite grietinėlę, įberkite tarkuoto sūrio.
5.Maišant pakaitinkite, kol sūris išsilydys.
6.Viską apibarstykite prieskoniais ir gautą padažą užliekite ant išvirtų spagečių. :) Delizioso!

 

                                 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK