Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-11-23

Ypatingai lengvas receptas gurmaniško skonio mėgėjams su "Deluxe" produktais

                                                           

 Kai iki Kalėdų lieka vos kiek daugiau nei mėnuo, metas pradėti žaisti restoraną namuose ir ieškoti pačių geriausių receptų šventėms. Šiandien tą mes ir padarėme - drauge su sese ir mažąja šefe Adele priimėme labai skanų LIDL iššūkį bei pabandėme pagaminti lengvai apkeptą tuną su česnakiniu padažu ir pomidorais pagal virtuvės šefo Deivido Praspaliausko receptą. Pasirodo, mes ne ką prastesnės šefės – tunas pavyko daugiau nei tobulas, tiesiog tirpstantis burnoje, ir jam pagaminti užtrukome lygiai dešimt minučių! Su “Deluxe” asortimentu šventiniai stebuklai tikrai vyksta – "Deluxe" produktai yra išskirtiniai, gurmaniški ir labai kokybiški, tad su jais ne tik pavyksta ypatingi skoniai namuose, tačiau jie lygiai taip pat tampa puiki dovana tiems, kurie mėgsta išskirtinumą virtuvėje. Net neabejojame, kad šis patiekalas karaliaus ant mūsų šeimos Kalėdinio stalo!

 

 


INGREDIENTAI:


•200 g „Deluxe“ gelsvauodegių tunų alyvuogių aliejuje;
•4 skiltelės česnako;
•2 saujos šaldytų šparaginių pupelių;
•Žiupsnis pipirų;
•Kelios šakelės krapų;
•Žiupsnis “Deluxe” druskos;
•2 arb. š. “Deluxe” sviesto su jūros druska;
•6 vnt vyšninių pomidorų;
•Čili pipirų pagal skonį.

 

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Įkaitintoje keptuvėje lengvai apsikepame česnaką, kartu su čili pipiru ir šparaginėmis pupelėmis. Viską kepame keletą minutėlių.
2.Į keptuvę sudedame pomidorus, o po pusės minutės – „Deluxe“ tuną bei „Deluxe“ sviestą su jūros druska. Stipriai nemaišome, kad tunas nesubyrėtų į gabalėlius. Pašildome dar minutę ir prieš patiekiant paskaniname „Deluxe“ druska, pipirais ir smulkintais krapais.

 

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK