Tokį gražų snieguotą sekmadienį smagu paskanauti nuostabiais migdolų krepšeliais su šokoladu :) Namuose taip maloniai susimaišo kepintų migdolų ir šokolado kvapas! Net širdis apsąla....
INGREDIENTAI:
• Apie 140 g. sveikų migdolų (geriau, kad jie būtų nuplikyti);
• Pakelis juodojo šokolado.
KAIP GAMINTI:
1. Į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi, suberkite migdolus ir juos paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje kelias minutes, kol riešutai gražiai apskrus.
2. Juodąjį šokoladą ištirpinkite, į jį suberkite migdolus ir viską gerai išmaišykite.
3. Gautą mišinį dėkiteį popierinius krepšelius, pasistenkite, kad viename krepšelyje būtų po 3 – 4 riešutus.
4. Viską palikite sustingti. Skanaus! :)