Vasara yra tokia trapi ir mažytė, kad vos paėmus saują braškių ar mėlynių, gali tilpti delnuose. Nuskinus prasiskleidusį gėlės žiedą, ima ir pasiklysta pirštuose, o lengvai pakedenus švelniam vėjui, įsipina į plaukus. Kartais ji patogiai įsitaiso ir lėkštėje, kurioje susibičiuliauja mamos daržo pomidorai ir saldūs saulės išbučiuoti arbūzai. Spalvingas ir gaivus derinys, toks, kaip ir vasara: šiek tiek vėjavaikiškas, nenustygstantis vietoje, kupinas skonių ir naujų atradimų.
INGREDIENTAI:
• Keli griežinėliai arbūzo;
• Keli pomidorai;
• ½ raudonojo svogūno;
• Gabalėlis fetos sūrio;
• Žiupsnelis druskos, juodųjų pipiriukų;
• Šlakelis alyvuogių aliejaus;
• Šlakelis citrinos sulčių.
KAIP GAMINTI:
1.Arbūzą, pomidorus ir fetos sūrį supjaustykite vidutiniais gabaliukais, svogūną – griežinėliais.
2.Paruoštus ingredientus pagardinkite druska, pipiriukais, šlakeliu alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Viską atsargiai sumaišykite ir pateikite su mėgstamos duonos riekute. Gardaus :)