Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2019-01-12

Lengvai paruošiami, maistingi sausainiai, kuriuose nėra pridėtinio cukraus.

                                                                                  

 Snieguotais žiemos savaitgaliais tikrai būna akimirkų, kai norisi ilgai neišlipti iš lovos, niekur neskubėti ir tinginiauti iki pat pietų, surengti patį beprotiškiausią pagalvių mūšį ir smaližiauti nuo pat ankstyvo ryto! Ir tokioms akimirkoms labai tinka maistingi saldžiųjų bulvių avižiniai sausainiai, kuriuose dar slepiasi ne tik medus, bet ir juodasis šokoladas. Ir taip, jie tikrai nepaprastai tinka su stikline pieno - visiškas vaikystės skonis!

 


INGREDIENTAI:


•1 didesnė saldžioji bulvė;
•200 - 250 g avižinių dribsnių;
•Keli valg. š.  klevų sirupo ar skysto medaus;
•Šiek tiek stambiai tarkuoto juodojo šokolado.


KAIP GAMINTI:


1.Bulvę nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir apvirkite, kol suminštės.
2.Maisto trintuvėje sutrinkite paruoštą bulvę kartu su medumi arba klevų sirupu.
3.Į gaminamą tešlą įmaišykite avižinius dribsnius ir šokoladą.
4.Pagaminkite norimo dydžio sausainius ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK