Gėrimai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-04-21

Puikaus skonio rytinis kefyro glotnutis, kuriame susipina bananų ir graikiškų riešutų skoniai.

                                                                                         

 Taip lauktą pavasario rytą norisi pradėti kitaip. Su basomis kojomis ir susivėlusiais plaukais žvilgtelėjus į kylančią saulę, su rytine šypsena mylimam žmogui ir mėgstamos knygos lapais. Su pusryčiais, kuriuose vitaminų tiek daug, kad energijos pliūpsnis jausis visą artėjančią dieną. Ir visai ne su kava. Su kefyro glotnučiu, kuriame susipina sultenių, banano bei graikiškų riešutų skoniai.
 


INGREDIENTAI:


•    300 – 400 ml kefyro, pasukų arba graikiško jogurto;
•    2 saujos sultenių;
•    2 bananai;
•    1 kivi;
•    Keli graikiški riešutai;
•    2 a. š. sėlenų arba linų sėmenų;
•    Žiupsnelis rudojo cukraus arba 1 a.š. medaus.


KAIP GAMINTI:


1.Visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite.
2.Supilkite į stiklines, papuoškite sultenėmis ir patiekite.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK