Košė valgomai Kalėdų dovanai? Skamba kiek neįprastai! Bet tikrai puiki idėja visiems, kurie nepatingi iš vakaro pasigaminti pusryčių tam, kad ryte nereikėtų niekur skubėti ir būtų galima pasimėgauti rytu. Trys gardūs avižinių košių variantai, kuriems tikrai netrūksta maistingumo,skonio įvairovės ir spalvų – tereikia šalia pridėti migdolų pieno, kuriuo užpilus iš vakaro stiklainį, ryte jau lauks nenuobodūs pusryčiai visai šeimai!
INGREDIENTAI:
•Avižiniai dribsniai;
•Keli valg. š. rudojo cukraus;
•Keli valg. š. cinamono;
•Keli valg. š. džiovintų spanguolių;
•Keli valg. š. migdolo riešutų;
•Keli valg.š. šokolado gabalėlių;
•Keli valg. š. migdolo drožlių;
•Keli valg. š. graikinių riešutų.
KAIP GAMINTI:
1.Į stiklinius indus suberkite avižinius dribsnius, šiek tiek ruduojo cukraus ir cinamono.
2.Gamindami šokoladinę košę ant viršaus berkite šiek tiek migdolo drožlių ir daugiau šokolado gabalėlių.
3.Gamindami kokosinę košę ant viršaus berkite kokos drožles, šiek tiek šokolado gabalėlių ir graikinių riešutų.
4.Gamindami riešutinę košę ant viršaus berkite spanguoles ir smulkintus migdolo riešutus.