Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-03-30

Viena planšetė - visiems gyvenimo nuotykiams! 

 

 Viena planšetė – visiems gyvenimo nuotykiams? Tikrai taip! Su naująja Samsung TAB S7 + 5G planšete viskas paprasta – nors ji yra lieknutė ir smulkaus sudėjimo, bet veikia kaip pats galingiausias ir funkcionaliausias kompiuteris. Tai yra šeimos planšetė, tad vos tik ji atkeliavo į mūsų namus, visi trys nekantravome kuo greičiau ją išmėginti – man buvo smalsu išbandyti S Pen išmaniojo rašiklio galimybes bei darbą prijungus klaviatūrą, vyras norėjo patikrinti, ar ji išties savo galingumu gali lengvai atstoti kompiuterį, o Adelei buvo smalsu ne tik įsijungti filmuką, bet ir kuo greičiau įsirašyti lavinančias programas bei žaidimus. Daug derybų, daug juoko, šiek tiek ginčų, bet mums pavyko! Bet apie viską nuo pradžių.

 

 


   Pagrindinės savybės


 Mums labiausiai patiko tai, kad ši planšetė yra puikiai pritaikyta šeimai – su ja galima ne tik žaisti, žiūrėti filmus ar serialus, bet ir dirbti – rašyti, readaguoti nuotraukas, kelti turinį į tinklaraštį ar atrašyti elektroninius laiškus. Ji kompaktiška ir stilinga, tad patogu neštis ją visur, kur tik prireikia, ypatingai bus patogu kelionėse, nes užima labai mažai vietos ir kuo puikiausiai atstoja kompiuterį. Pati klaviatūra prijungiama magnetu ir yra tarsi dėklas, tad neužima papildomos vietos. Su S Pen išmaniuoju rašikliu galima ne tik rašyti, bet ir piešti bei spalvinti, kas ypatingai patiko Adelei – kūryba liejasi laisvai! Taip pat rašant tekstą su S Pen rašikliu jis automatiškai pasiverčia į Word formatą. Aš pati turiu Samsung telefoną, tad naudodamasi Samsung paskyra galiu prisijungti tiek prie planšetės, tiek prie telefono ir visus pradėtus darbus Samsung Notes ar kitoje programoje tęsti man patogiu metu.

 

 


   S Pen rašiklis


  Ši Samsung planšetė turi išmanųjų rašiklį S Pen, kuris ne tik labai patogus dirbant, bet ir kūrybiškai leidžiant savo laisvalaikį kartu su vaikais. Šis rašiklis užtikrina realaus rašiklio pojūtį, tad juo smagu ne tik piešti ar spalvinti, bet ir rašyti. Kartu su dukra šio rašiklio pagalba  kartojamės raides ir skaičius – toks mokymo būdas ne tik labai smagus, bet ir kartu įtraukiantis. Tikrai labai svarbu mokantis naudoti įvairius mokymo būdus, tad planšetė ir S Pen rašiklis yra vienas jų.

 


   Lavinamieji žaidimai ir programėlės vaikams


  Samsung TAB S7 + 5G yra šeimos planšetė, tad nenuostabu, kad su ja noriai žaidžia bei lavinasi mūsų penkiametė – įrašėme kelias jos mėgstamiausias edukacines programėles, kurios ne tik padeda labiau pažinti technologijas, bet taip pat padeda smagiau mokytis raides, skaičius, lavinti pastabumą, reakciją bei smulkiąją motoriką. Žinoma, naudojantis planšete yra svarbu balansas, tad esame nustatę dienos limitą, kiek dukrytė gali žaisti su planšete.


Mūsų pamėgtų lavinamųjų žadimų bei programėlių sąrašas:
1.Gudrutis Dutis
2.Nemokama Logikos šalis vaikams
3.Pažink pinigus
4.Anglų kalba vaikams
5.Du paršeliai
6.Fish School
7.Bedtime Math
8.Math for kids
9.Narrator AR
10.ABC Spelling

 

 

Filmai ir serialai


  Samsung TAB S7 + 5G ekranas yra didesnis ir patogesnis, tad su ja tikrai smagu žiūrėti filmus bei serialus. Ypatingai patogu įsijungyi Netflix – vos keli mygtuko paspaudimai ir jau gali mėgautis filmų bei serialų vakaru! Mano serialų TOP 10 – ukas:


1.Emily in Paris
2.Styling Hollywood
3.Grace and Frankie
4.Riverdale
5.The Crown
6.Glee
7.Homeland
8.Made in Italy
9.Queen's gambit
10.The Marvelous Mrs. Maisel

 


 
Nuotraukos ir jų perkėlimas


  Man buvo aktualu nuotraukų kokybė, tad išbandžiusi nudžiugau, kad ji yra tikrai aukšta ir puikiai tinkanti įrašams. Taip pat buvo svarbu, kad galėčiau perkelti nuotraukas iš savo fotoaparato ir jas readaguoti tiesiog planšetėje – man pavyko! Naudojant mažesnę SD kortelę galima be vargo perkelti nuotraukas iš fotoaparato, tad ši planeštė tikrai drąsiai gali pakeisti kompiuterį, nes yra visos galimybės dirbti su šia planšete.   

 

 

Apie planšetę ir jos duomenis plačiau rasite čia: SAMSUNG

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su Samsung
   


   

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai