Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-07-01

10 nuotaikingų užduočių mažiesiems keliautojams keliaujant automobiliu - kelionė neprailgs!

 

 Vasarą tikrai netrūksta kelionių su vaikais ir automobiliu - tokios jos mūsų vienos mėgstamiausių!  Bet ilgesnių kelionių metu mažiesiems keliautojams būna ima ir pritrūksta veiklos, tad paruošiau 10 nuotaikingų užduočių mažoms rankutėms kelionių automobilių metu, kurias atsispausdinome namuose su Epson spausdintuvu. Mes su penkiamete jau išbandėme ir drąsiai sakome, kad tokios užduotys puikiai pasiteisino - važiuojant į pajūrį ieškojome pavaizduotų objektų, kelio ženklų bei skirtingų transporto priemonių, skaičiavome automobilius pagal spalvas, žymėjome orų prognozes kelionės metu, žaidėme kryžiukų bei nuliukų, lenktyniavome, kas surinks daugiau pamatytų karvių ūkių, ieškojome žodžių pagal abėcėlės raides bei rašėme automobiliams skaičius. Su tokia gausybe užduočių kelionė tikrai neprailgo!

 


 Savo spausdintiems nuotykiems naudojame Epson EcoTank spausdintuvą - dar nei karto nenuvylė, o spausdiname tikrai daug! Jis ekonomiškas, tad nereikia sukti galvos, ar verta spausdinti, ar ne, taip pat spausdina tikrai kokybiškai, visada būna puiki raiška ir ryškios spalvos, ir, svarbiausia, kad spausdinti galima neišeinant niekur iš namų, tad visos idėjos akimirksniu tampa matomomis. 

 

 

  Visos 10 užduočių yra žemiau - tiesiog išsisaugokite ir atsispausdinkite. Su šiomis užduotimis kelionė tikrai neprailgs - mažiesiems keliautojams bus smagiau keliauti, kai turės tiek veiklos!

 

 

 

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su Epson

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai