Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-07-17

Trys puikūs gėrimų pasirinkimai vasaros nuotykiams - kiekvienam pagal skonį ir nuotaiką. 

 

 

  Susipažinkite, trys gėrimai iš LIVIN parduotuvės, kurie tiesiog sukurti vasaros nuotykiams ir saulėtoms dienoms! Kiekvienam pagal skonį ir nuotaiką. Sveiki, gardūs, puikios sudėties bei puikios sudėties. Čin čin!

 

 

 


 VOELKEL kombučia - nepaprastai skani, stilingame buteliuke, kelių skirtingų skonių ir tokia, kuri tinka atsigaivinti net ir karščiausią vasaros dieną - fermentuojama naudojant žaliąją arbatą, aromatingas žoleles bei sultis.

 

 

 



 ACALA putojantis arbatos gėrimas akimirksniu suteiks šventinės nuotaikos - tai ekologiškas putojantis gėrimas, kurio skoniai išties stebina - puikiai tinka tiek norint elegantiškai atsigaivinti, tiek vakarojant su draugais ar švenčiant vasaros šventę.

 

 

 

 

 BRITE produktyvo gėrimai prilyginami energetiniams gėrimams - keli skirtingi skoniai, sudėtyje turi kofeino bei vitamino C, tad netinka vaikams, bet puikiai tinka tėvams, kai pristinga energijos - tai visiškai natūrali energetinių gėrimų bei kavos alternatyva.


 

 


 LIVIN parduotuvėse ir internete yra itin gausus vasariškų gėrimų pasirinkimas - čia paprasta atrasti sveikus, natūralios sudėties, ekologiškus, su mažiau cukraus ar net visai be jo gėrimus, kurie puikiai tinka tiek kelionėms, tiek šventėms, tiek darbingumui pakelti. Visą liepą su kortele gaiviuosius gėrimus gėrimus galima įsigyti -20% pigiau. Gera proga išragauti ir rasti savo favoritus.

 

 

Reklama | LIVIN 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai