Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2019-08-22

Minkšti, lengvai paruošiami vafliai su lengvu obuolių poskoniu puikiai tiks smaguriams.

8 vafliai

 

 Pamažu artėjantis ruduo primena, kad visai netrukus namai pradės kvepėti lėtais, niekur neskubančiais bei jaukiai apkabinančiais kepiniais. Ir būtinai su obuoliais! Lietuviškais, čia pat augintais, tokiais, kurie net ir įprastiems vafliams suteiks naujų, dar neragautų skonių. O šie vafliai tikrai puikūs! Skanūs, viduje minkšti, išorėje traškūs, kvepiantys cinamonu bei tik ką nuskintais obuoliais – ir tingiam rytui, ir lengvam desertui.

 


INGREDIENTAI:


•3 obuoliai;
•1 ½  puodelio miltų;
•1 arb. š. cinamono;
•½ arb. š. kepimo miltelių;
•4 valg. š. cukraus;
•2 kiaušiniai;
•½ puodelio pieno;
•50 g sviesto.

 


KAIP GAMINTI:


1.Obuolius nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais.
2.Dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną, kepimo mitelius bei cukrų.
3.Kitame dubenyje kiaušinių baltymus išplakite iki putų.
4.Dar kitame dubenyje išmaišykite kiaušinių trynius, pieną bei išlydytą sviestą. Įmaišykite miltų mišinį. Taip pat atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymus. Į tešlą suberkite obuolius ir dar kartą išmaišykite.
5.Įkaitinkite vaflių keptuvę ir kepkite joje norimo dydžio bei formos vaflius.

 

#Lidl #LidlLietuva #sponsored #ad @lidllietuva #LidlPartnerystė

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK