Kiti užkandžai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-04-12

Puikūs blynų užkandukai - suktinukai, kuriuos ir paruošti lengva, ir visą būrį draugų skaniai pavaišinti :)

                                                                                       

 Kartais užkandžiai gali būti tokie sotūs, tokie drūti, kad taip vieną po kito lengvai skanaujant nejučia galima ir persivalgyti. Lietinių suktinukai – užkandukai su sūriu ir kumpeliu yra būtent tokie. Jie ūkiški, paprasti, be jokių mandrybių, tačiau tikrai gardūs. Ir taip lengvai paruošiami, kad nebūtų jokių sunkumų net visą būrį draugų pavaišinti: užmaišius pilną indą tešlos, lietinių išeina nemažai, o suktinukų dar keturis kartus daugiau! :)

 


INGREDIENTAI:


•    Keli jau iškepti blynai per visą visą keptuvę;
•    Gabaliukas mėgstamo virto kumpelio;
•    Gabaliukas fermentinio sūrio;
•    Keli šaukštai pomidorų padažo;
•    Šaukštas kitas majonezo.


KAIP GAMINTI:


1.Sūrį bei kumpelį stambiai sutarkuokite ir viską sumaišykite su pomidoru padažu bei trupučiu majonezo.
2.Paruoštą masę užtepkite ant blynų ir juos dailiai susukite. Galite suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve pasispausti valandai kitai, tačiau jei nekantraujate skanauti, tai nėra labai būtina :)
3.Įdarytus lietinių suktinukus atsargiai supjaustykite nedidukais gabaliukais. Jei reikia, juos persmeikite dantų krapštukais, kad tvirčiau laikytųsi.

 

                 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK