Mamos dienai gaminame itin skanų nekeptą varškės tortą su baltuoju šokoladu - lengvai saldų, gaivų ir tokį, kuriam pagaminti prireiks vos kelių ingredientų ir lygiai tiek pat minučių virtuvėje. Jis toks paprastas, kad puikiai pavyks net ir vaikams! Šį tortą gaminome drauge su Adele ir būtinai jį kartosime ateinančiai Mamos dienai - jau taip laukiu to ankstyvo šventinio ryto, kai namus užplūsta vos vos girdimas tylus šnabždesys virtuvėje, kamputyje pamerktos gėlės bei patys mylimiausi mažų rankučių apsikabinimai.
INGREDIENTAI:
•3 pakeliai VILVI 9 % riebumo varškės;
•150 g VILVI cream cheese;
•200 g baltojo šokolado;
•22 g želatinos;
•150 g paprastų sausainių;
•100 g sviesto;
•Mėgstamos uogos papuošimui
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, pasigaminame torto pagrindą - sutriname sausainius ir juos sumaišome su tirpintu sviestu. Paruoštą masę dedame į tortinę ir paliekame šaldytuve.
2.Į dubenį dedame varškę, cream cheese ir viską sutriname. Pilame išlydytą baltąjį šokoladą bei paruoštą vandenyje ištirpusią želatiną. Viską suplakame iki vientisos masės. Jei norisi daugiau gaivumo, galima įspausti šiek tiek žaliosios citrinos sulčių.
3.Paruoštą masę dedame į tortinę ir paliekame tortą kelioms valandoms šaldytuve, kad sustingtų.
Reklama | VILVI