Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-01-27

Mažiau nei per dešimt minučių paruošiama vištiena ne tik sultinga, bet ir labai skani.

                                                                      

 

 Mieloji, kas vakarienei? Azijietiški vištienos kepsneliai lengvai saldžiame medaus ir sojos padaže – vienos keptuvės patiekalas, kuris tikrai nepalieka abejingų! Vos iš kelių ingredientų, visai neįnoringas, ypatingai skanus ir paruošiamas per mažiau nei dešimt minučių. Šalia dar kalnas mėgstamų salotų, ryžių ar kitų kruopų gardintų šlakeliu sojos padažo ir viena skaniausių bei greičiausių vakarienių jau paruošta.

 

 

 


INGREDIENTAI:


•400 g vištienos filė kepsniams;
•Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų ar kito mėgstamo prieskonių mišinio;
•Keli valg. š. miltų;
•Gabalėlis sviesto;
•2 – 3 arb. š. medaus;
•Šiek tiek sojos;
•2 – 3 skiltelės česnako;
•Ryšulėlis svogūnų laiškų.


KAIP GAMINTI:


1.Vieną vištienos kepsnelių pusę lengvai įpjauname kvadratėliais ir pagardiname prieskoniais. Apvioliojame iš abiejų pusių.
2.Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą. Iš abiejų pusių apkepame vištienos kepsnelius.
3.Apkepus vištienai į keptuvę beriame smulkiai tarkuotas česnako skilteles, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, dedame medų, pilame sojos padažą ir viską išmaišome keptuvėje su vištiena. Dar kelias minutes lengvai pakepame, kol padažas sutirštės.
4.Patiekiame vištieną su mėgstamomis salotomis.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK