Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-03-23

Traškūs ir labai gardūs vištienos kąsneliai, kuri tikrai patiks visai šeimai. 

                                                                             

 Popcorn chicken arba pašėlusiai traškūs vištienos gabalėliai, kuriuos paragavus neįmanoma sustoti! Vos per kelias minutes paruošiami, visiškai neįnoringi, ypatingai traškūs ir labai gardūs maži vištienos gabalėliai, kurie tikrai sužavės visą šeimą. Šiai vištienai ypatingą poskonį suteikia mūsų mėgstami "Kikkoman" padažai - šį kartą ją gardinome ne tik sojos, bet ir Teriyaki padažais, tad skonis pavyko dar labiau išraiškingesnis. Pabandome? Pažadu, tikrai labai patiks! 

 

 

INGREDIENTAI: 


Traškiai vištienai: 

•500 g vištienos filė;
•Keli arb. š. "Kikkoman" sojos padažo;
•Keli arb. š. "Kikkoman" Teriyaki padažo;
•1 puodelis natūralaus jogurto;
•1 arb. š. druskos; 
•2 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių;
•1 arb. š. juodųjų pipirų;
•1 puodelis miltų;
•1 puodelis bulvių krakmolo arba kukurūzų miltų. 

Česnakiniam padažui: 

•Keli arb.š. majonezo;
•Keli arb.š. natūralaus jogurto arba grietinės;
•Šlakelis šviežių apelsinų sulčių.
•Šlakelis "Kikkoman" Teriyaki padažo;
•Skiltelė kita smulkiai tarkuoto česnako;
•Šlakelis šviežių apelsinų sulčių. 

 

 

 

KAIP GAMINTI:


1.Vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.Į dubenį su vištiena beriame prieskonius, dedame jogurtą bej pilame sojos ir Teriyaki padažus. Išmaišome ir paliekame valandai šaldytuve pasimarinuoti.
3.Kai vištiena išsimarinuoja, beriame miltus bei bulvių krakmolą arba kukurūzų miltus. Labai gerai išmaišome, kad vištienos gabalėliai apliptų miltais. Jei norisi, kad vištienos gabalėliai būtų trašskenis - kiekvieną jų atskirai apvoliojame miltų bei bulvių krakmolo mišinyje. 
4.Gilesnėje keptuvėje ar puode įkaitiname aliejų ir kepame po kelis gabalėlius vis apverčiant, kol vištiena taps traški.
5.Kol kepa vištiena pasiruošiame padažą - sumaišome visus ingredientus. 
6.Patiekiame vištieną su padažu.

 

 

Reklama | Kikkoman 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK