Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-08-21

Gardūs ir greiti pusrytukai garantuoti su lėkšte omleto, įdaryto tunu bei mėgstamu sūriu :)

                                                                      

 Prisipažinsiu, kad prisėdusi įkelti šį receptą, kelis kartus tryniau ir braukiau tekstą. Ir ką gi galima apie omletą su tunu papasakoti? Taip, jis skanus, tikrai paprastai paruošiamas, daug laiko taip pat neužima... žodžiu, puikiai subalansuotas pusryčiams bei visai puikus pasirinkimas lengvai vakarienei :) Ir vis dėlto, be didelių įžangų šį omleto variantą pasižymiu didesnėmis raidėmis, kad nepamirščiau ir dar ne kartą gaminčiau. Užkabino :)

 

 


INGREDIENTAI:


•    4 kiaušiniai;
•    180 g smulkinto tuno savose sultyse;
•    100 g. fermentinio sūrio;
•    Žiupsnelis druskos, pipiriukų;
•    Aliejaus arba sviesto kepimui.


KAIP GAMINTI:


1.Stambiai sutarkuokite fermentinį sūrį.
2.Kiaušinius gerai išplakite bei pagardinkite druska, pipirais.
3.Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba sviestą ir paruoštą plakinį supilkite į įkaitintą keptuvę.
4.Kai viena omleto pusė lengvai apkeps, ant viršaus sudėkite smulkintą tuną ir užbarstykite fermentinio sūrio. Perlenkite omletą perpus ir dar truputį apkepkite iš abiejų pusių. Skanių ir sočių pusryčių. O gal vakarienės? :)

 

 

                      

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK