Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-04-15

Puikus rytas visada prasideda puikiais pusryčiais, o omletas su avokadų salsa - tai ir yra! :)

                                                                                       

 Rytas, kuris prasideda su omletu pusryčiams niekada nebus apniūkęs ir blogos nuotaikos, niekada nesiraukys ir nebus susivėlęs, kaip tik saulėtas ir besišypsantis, su garsia muzika ir skanios pieniškos kavos puodeliu. Tokie būna tie rytai, kai kepu omletą, nes dažniausiai nereikia niekur skubėti, galiu basomis kojomis tipinėti po virtuvę ir niūniuoti į taktą pagal skambančią dainą. O ir kepamas omletas retai būna toks pats, vis kitoks: su nauju prieskoniu, neragautu įdaru ar šlakeliu nebandyto padažo. Šį kartą su avokadų salsa. Ir jaunučiais ridikėliais. Patiko pasakiškai!:)

 


INGREDIENTAI:


•    3 mažesni arba 2 didesni kiaušiniai;
•    Šlakelis pieno;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų ir aitriųjų paprikų dribsnių;
•    ½ avokado;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai ar ½ didelio pomidoro;
•    Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•    Šlakelis citrinų sulčių;
•    1 -2 svogūnų laiškai;
•    Gabalėlis sviesto.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaušinius gerai išplakite su pienu, pagardinkite druska, juodaisias pipiriukais. Plakinį lengvai apkepkite svieste. Aš nevartau, o kepu ant nedidukės kaitros, kol ir omleto viršus lengvai iškepa :)
2.Avokadą, pomidorus supjaustykite kubeliais, pagardinkite smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, druska, pipiriukais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
3.Paruoštą avokado salsą dėkite ant iškepto omleto, perlenkite perpus ir patiekite su mėgstamais žalumynais :)

 

           

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK