Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-11-04

Labai gardi fiesta namuose - lengva pagaminti, gardu ragauti ir atrasti naujus silkės skonius.

                                                                                                       

 Silkės fiesta namuose? Taip! Trys skirtingi silkės salsos skoniai, kurie tikrai nenuvils – netradiciški, puikiai derantys prie skrudintos duonos riekių, tinkantys ne tik jaukiam vakarui namuose, bet ir sulaukus būrio draugų, vos iš kelių ingredientų bei ypatingai greitai paruošiami. Silkės salsos paslaptis slypi “Santa Bremor” silpnai sūdytoje atlantinių silkių filė, kuri akimirksniu susidraugauja tiek su mangais bei avokadais, tiek su saulėje džiovintais pomidorais bei mėlynaisiais svogūnais. Pažadu, bus sunku išsirinkti, kuri salsa skanesnė, nes visos jos yra tikrai ypatingos!

 


INGREDIENTAI:


•200 g „Santa Bremor“ silpnai sūdytos atlantinių silkių filė;
•Keli pomidorai;
•1 mangas;
•1 mėlynasis svogūnas;
•1 avokadas;
•Keli saulėje džiovinti pomidorai;
•Žiupsnis druskos;
•Šlakelis alyvuogių aliejaus.

 


KAIP GAMINTI:


1.Smulkiais gabalėliais supjaustykite silkę, pomidorus, mangą, mėlynąjį svogūną, avokadą bei saulėje džiovintus pomidorus.
2.Į vieną indelį dėkite dalį smulkintos silkės, pomidorus bei truputį mėlynojo svogūno. Pagardinkite druska bei alyvuogių aliejumi.
3.Į kitą indelę dėkite dalį smulkintos silkės, mangą bei truputį mėlynojo svogūno. Pagardinkite druska bei alyvuogių aliejumi.
4.Į trečią indelį dėkite likusią silkę, avokadą, saulėje džiovintus pomidorus bei likusį mėlynąjį svogūną.  Pagardinkite druska bei alyvuogių aliejumi.
5.Silkių salsas – užtepėles patiekite su skrudintos duonos riekutėmis, duonos lazdelėmis ar mėgstamais duonos trapučiais.

 

Reklama / Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su "Santa Bremor".

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK