Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-03-15

Vienas apsipirkimas, vos viena valanda virtuvėje ir gurmaniški šventiniai Velykų pietūs jau paruošti.

                                                     

 Vos tik Lidl parduotuvėse pradeda karaliauti „Deluxe“ gurmaniško skonio dienos, žinau, kad šventės jau visai čia pat ir namai tikrai pakvips naujais skonių atradimais. Velykų pietų idėją aš jau turiu ir skubu ja pasidalinti – vos viena valanda virtuvėje ir trijų šventinių patiekalų pietūs paruošti! Skamba puikiai, tiesa? Taip ir yra! Sultinga kiaulienos išpjova su kumpiu, spalvingos ir tikrai sočios ryžių salotos bei sluoksniuotos tešlos užkandukai su kumpiu ir smidrais nepaliks abejingų - „Deluxe“ produktai šiems pietums akimirksniu suteiks išskirtinumo, pažadu!

 

 


Kiaulienos išpjova su kumpiu
INGREDIENTAI:


•80 g „Deluxe“ vytinto kumpio;
•500 g kiaulienos išpjovos;
•Žiupsnis "Deluxe" kalnų druskos.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaulienos išpjovą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
2.Apvyniojame ją vytintu kumpiu.
3.Paruoštą kiaulienos išpjovą galime kepti su šparaginėmis pupelėmis ir mažesnėmis bulvėmis, tereikia pagardinti daržoves alyvuogių aliejumi ir druska. Viską kepame 190 laipsnių orkaitėje ape 40 – 50 minučių.

 

 

 


Spalvotos ryžių salotos
INGREDIENTAI:


•1 puodelis „Deluxe“ aromatizuotų ryžių;
•1 raudonoji paprika;
•1 žalioji paprika;
•2 – 3 pomidorai;
•400 g konservuotų kukurūzų;
•400 g konservuotų pupelių;
•1 mėlynasis svogūnas;
•Kelios šakelės šviežių petražolių;
•1 žalioji citrina;
•4 arb. š. "Deluxe" alyvuogų aliejaus su raudonėliais;
•1 ½ arb. š. medaus;
•Žiupsnis "Deluxe" kalnų druskos bei juodųjų pipirų;
•Kelios skiltelės česnako.


KAIP GAMINTI:


1.Išverdame ryžius taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.Paprikas, pomidorus, svogūną supjaustome kubeliais.
3.Į dubenį dedame virtus ryžius, supjaustytas daržoves, kukurūzus, pupeles bei smulkintas petražoles.
4.Paruošiame padažą – alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, medumi, prieskoniais bei smulkiai tarkuotu česnaku. Pagardiname salotas padažu.

 

 

 

Sluoksniuotos tešlos užkandukai su kumpiu ir smidrais
INGREDIENTAI:


•50 g „Deluxe“ vytinto kumpio;
•Ryšulėlis smidrų;
•200 g bemielės sluoksniuotos tešlos;

•50 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.


KAIP GAMINTI:


1.Smidrų viršūnėles lengvai apverdame verdančiame vandenyje.
2.Sluoksniuotą tešlą supjaustome norimo dydžio kvadratėliais, į kuriuos dedame vytinto kumpio griežinėlius, smidrų viršūnėles ir tarkuotą sūrį.
3.Užlenkiame paruoštus užkandukus ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 – 15 minučių.

 

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarabiaujant su LIDL

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK