Hola Mexico! Traškios tortilijos pusryčiams, pietums ir vakarienei? Tikrai taip! Trys skirtingų meksikietiškų skonių tortilijos su jautiena, vištiena bei kiaušiniais – lengvai pagaminamos, kupinos poskonių bei spalvų, šiek tiek aštrios ir puikiai tinkančios pavaišinti būrį draugų. Lekiame į meksikietišką nuotykį drauge - pažadame, bus labai skanu!
Meksikietiškai nuotaikai įkvėpė LIDL – nuo šiandien visose LIDL parduotuvėse karaliauja „El Tequito" maisto savaitė, kurios metu galima rasti picą su aitriosiomis Chalapos paprikomis, aitriųjų paprikų troškinį su kiauliena, taip pat avokadų aliejų, tortilijos suktinukus su vištiena ir daržovėmis, gvakamolę bei kt. Delicioso!
INGREDIENTAI:
•6 “El Tequito” česnakų skonio tortilijos;
•200 g “El Tequito” čederio sūrio su saldžiosiomis ir aitriosiomis paprikomis;
•Keli “El Tequito” kukurūzų traškučiai;
•200 g “El Tequito” pupelių aitriųjų paprikų padaže;
•Keli arb. š. “El Tequito” aštraus pomidorų padažo su Chalapos paprikomis;
•2 avokadai;
•2 kiaušiniai;
•1 nedidelis mėlynasis svogūnas;
•Keli arb. š. konservuotų ananasų;
•1 raudonoji saldžioji paprika;
•1 geltonoji saldžioji paprika;
•Keli vyšniniai pomidorai;
•150 g maltos jautienos;
•150 g vištienos filė;
•Žiupsnis druskos;
•Žiupsnis cinamono;
•Žiupsnis saldžios maltos paprikos;
•Žiupsnis maltos aitriosios paprikos.
KAIP GAMINTI:
1.Gaminant tortilijas su jautiena, pirmiausia, apsikepame jautieną su smulkintais mėlynaisiais svogūnais bei prieskoniais. Tuomet įpjauname tortilijas ir dedame paruoštą jautieną, kukurūzų traškučius, trintą avokadą, pupeles bei stambiai tarkuotą sūrį. Sulankstome tortilijas ir jas apkepame iš abiejų pusių.
2.Gaminant tortilijas su vištiena, pirmiausia, apkepame vištienos gabalėlius su smulkintomis saldžiosiomis paprikomis bei prieskoniais. Tuomet įpjauname tortilijas ir tepame pomidorų padažą bei trintą avokadą, dedame tarkuotą sūrį, vištieną bei smulkintus ananasus. Sulankstome tortilijas ir jas apkepame iš abiejų pusių.
3.Gaminant tortilijas su kiaušiniais, pirmiausia, apkepame išplaktus kiaušinius. Tuomet įpjauname tortilijas ir dedame omleto gabalėlius, trintą avokadą, smulkintus pomidorus bei tarkuotą sūrį. Sulankstome tortilijas ir jas apkepame iš abiejų pusių.
Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su LIDL