Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2018-06-09

                                                                              

 Ir nors mums vis dar kiekviena diena gali būti kaip šeštadienis, bet pusryčių lovoje ritualą turime tik savaitgalį. Ilgiau pasivarčiusios lovoje su skaitomų knygelių krūva, abi skubame maišyti blynų tešlos, šį kartą kiek kitokios, net labai neįprastos, ryškiai raudonos spalvos ir su taip mėgstamu šokoladiniu poskoniu. O viduje slepiasi burokėliai, kurie, pasirodo, blynų tešloje net labai puikiai įsikomponuoja suteikdami dar daugiau paslaptingumo.

 


INGREDIENTAI:


•    1 kiaušinis;
•    1 virtas burokėlis;
•    1 didesnis bananas;
•    1 – 2 valg.š. natūralaus jogurto;
•    Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•    2 valg. š. miltų;
•    Keli gabalėliai smulkiai / stambiai tarkuoto juodojo šokolado.


KAIP GAMINTI:


1.Muškite į indą kiaušinį, dėkite smulkiau pjaustytą burokėlį bei bananą, supilkite jorgurtą, alyvuogių aliejų ir viską maisto trintuvu išsukite iki vientisos masės.
2.Į tešlą berkite miltus ir išmaišykite. Taip pat suberkite juodąjį šokoladą.
3.Kepkite keptuvėje norimo dydžio blynelius. Jei reikia, kepkite su sviestu ar šlakeliu aliejaus.
4.Blynus patiekite su jogurtu ir mėgstamomis uogomis.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK