Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-02-24

Labai paprastas ir tikrai gardus desertas, kai prie kavos norisi saulės ir pavasario.

                                                                     

 Turime gerų žinių! Iki pavasario liko vos 5 dienos, tad šįryt nieko nelaukusios kartu su Adele nutarėme, kad metas labai saulėtam  ir labai gardžiam desertui – su karališka maskarpone bei visa krūva uogų! O žinote, kur rasti geriausią maskarponę? LIDL! Nuo šiandien visų LIDL parduotuvių lentynos itin gausiai pasipildė Italijos virtuvės produktais, tad dešimt minučių ten, dar tiek pat namuose ir šiek tiek palaukus jau galima mėgautis pyragaičiais, kuriuos, beje, taip paprasta pagaminti, kad drąsiai padėti gali ir mažieji virtuvės šefai. Saulėtų ir saldžių nuotykių - tikrai nereikia laukti vasaros, kad pasimėgauti tokia saulėta popiete!

 


INGREDIENTAI:


•180 g pačių paprasčiausių sausainių;
•100 g tirpinto sviesto;
•200 g plakamosios grietinėlės;
•250 g ITALIAMO maskarponės;
•2 – 3 valg. š. cukraus;
•Šlakelis citrinos sulčių;
•Mėgstamų šviežių / šaldytų uogų papuošimui.

 


KAIP GAMINTI:


1.Sausainius susmulkinkite elektriniu smulkintuvu iki smulkių trupinių Supilkite tirpintą sviestą ir išmaišykite iki vientisos lipnios masės.
2.Gautą masę dėkite į sviestu išteptas keksiukų formeles ar specialias formeles pyragaičiams – spausdami pirštais suformuokite pagrindą ir kraštelius.
3.Galite kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių (iškepus palikite atvėsti) arba palikti šaldytuve kelioms valandoms, kad sustingtų.
4.Grietinėlę išplakite iki standumo.
5.Maskarponę kartu su cukrumi ir citrinos sultimis išplakite iki vientisos masės ir atsargiai įmaišykite į grietinėlę.
6.Atsargiai iš formelių išimkite pyragaičių pagrindus – į jų vidų dėkite maskarponės įdarą bei papuoškite mėgstamomis uogomis.

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK