Ciao! Mama, gaminame tortą? Gaminame! Vos tik LIDL prasideda Italijos dienos, žinau, kad netrukus mūsų namuose karaliaus pats rimčiausias maskarponės tortas – kartais su didžiausia sauja uogų ir kondensuotu pienu, kartais labai kakavinis ar karamelinis, o kartais riešutinis ar net citrusinis. Citrusinį su Adele mėgstame labiausiai – jį ypatingai lengva pagaminti, jis gaivus ir ne per daug saldus, su lengvai jaučiamu baltojo šokolado bei kokoso poskoniu ir puikiai tinkantis tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms. Ciao, pažadame bus labai gardu! Tiesa, jei vis tik mėgstate saldžiau, įmaišykite truputėlį kondensuoto pieno - jis čia irgi puikiai tinka.
INGREDIENTAI:
• 500 g Italiamo maskarponės;
• 1 pakelis sviestinių sausainių;
• 150 g sviesto;
• Keli arb. š. kokoso drožlių;
• ½ žaliosios citrinos;
• ½ geltonosios citrinos;
• 200 g baltojo šokolado kepiniams;
• 1 arb. š. smulkiai tarkuotos žaliosios citrinos žievelės.
KAIP GAMINTI:
1.Sausainius sutrinkite iki trupinių. Į trupinius įpilkite išlydytą sviestą ir suberkite kokoso drožles. Viską išmaišykite ir paruoštą pagrindą dėkite į kepimo indą – pagrindą išlyginkite paspausdami pirštais ir palikite jį šaldytuve, kol gaminsite įdarą.
2.Vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį šokoladą ir supilkite jį į maskarponę. Atsargiai išmaišykite. Įspauskite geltonosios bei žaliosios citrinos sultis, suberkite žaliosios citrinos žieveles ir dar kartą išmaišykite.
3.Paruoštą įdarą dėkite ant torto pagrindo ir palikite kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve.
4.Sustingusį tortą papuoškite geltonosios bei žaliosios citrinos žievelėmis bei kokoso drožlėmis.
#reklama #LidlPartnerystė #Lidl