Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-06-17

Lengvai pagaminamas, su lengvu citrusų poskoniu, maistingas ir vasariškas desertas. 

 
 
 Vasaros tortukas su tofu sūriu - ypatingai paprastai pagaminamas, gaivus, su lengvu citrusu poskoniu ir toks, kuris akimirksniu suteiks šventinės nuotaikos. Šis sūrio tortas išsiskiria iš kitų, nes yra pagamintas su kreminės tekstūros tofu sūriu - būtent toks yra "Morinaga" tofu sūris. Idealiai tinkantis desertams!
 
 
 
 
INGREDENTAI:
 
2 pakuotės "Morinaga" tofu sūrio;
1 1/2 pakelio paprastų sviestinių sausainių;
1/4 puodelio cukraus;
100 g lydyto sviesto;
1/2 puodelio šviežių laimo sulčių;
1/2 puodelio cukraus;
1 1/2 arb.š. agaro miltelių;
1 arb.š tarkuotos laimk žievelės;
Mėgstamų citrusų bei aviečių papuošimui
 
KAIP GAMINTI:
 
1.Pirmiausia, paruošiame tortuko pagrindą - sutriname sausainius, pilame lydytą sviestą, beriame cukrų ir gerai išmaišome. Paruošta mase padengiame torto formą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 8 - 10 min. Paliekame atvėsti.
2.Paruošiame įdarą. Pirmiausia, į nedidelį virimo indą pilame laimo sultis, beriame cukrų bei agaro kilmės želatino pakaitalą. Viską maišant užverdame ir paliekame. Tuomet sutriname iki vientisos masės sūrį, atsargiai įpilame paruoštas laimo sultis, įtarkuojame laimo žievelės ir išmaišome.
Paruoštu įdaru užpildome tortuką ir dedame į šaldytuvą geroms kelioms valandoms arba pernakt.
3.Sustingusį tortą papuošiame citrusais, avietėmis bei mėtų lapeliais.
 
 
Reklama | Morinaga
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK