Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-06-19

Nuosrabaus skonio pyragas, kuris akimirksniu gali virsti šventiniu vasaros tortu. 

                                                                            

 Ledų pyragas vos iš dviejų ingredientų? Tikrai taip! Tai pats lengviausias ir tikrai vienas skaniausių pyragų, kuris akimirksniu gali virsti ir pačiu rimčiausiu tortu – tereikia aplieti šokoladu, papuošti ledų rutuliukais bei vafliais ir viskas, šventinė nuotaika sukurta! Šis pyragas tikrai minkštas, viduje drėgnas, labai šokoladinis, ne per daug saldus ir tikrai ypatingai paprastai pagaminamas. Ir geriausia tai, kad pyragų skonių gali būti tiek, kiek yra ledų – vieną kartą šokoladinis, kitą - vanilinis, o gal braškinis? Nuobodu tikrai nebus! 
 
 
 
 
 LIDL parduotuvėse galima rasti itin platų pasirinkimą “Gelatelly”,” Ballino”, “Bon Gelati” prekės ženklų ledų, tad išsirinkti savo mėgstamiausius skonius tikrai paprasta – kad ir kasdien vis skirtingą. P.S. Šiuo metu perkant ledus galima dalyvauti Lidl Plus žaidime ir laimėti įvairius prizus!Viskas labia paprasta – perkant “Gelatelly”,” Ballino”, “Bon Gelati”ledų už 3 eurus ir nuskenavus Lidl Plus programėlę gaunamas vienas virtualus lipdukas, o surinkus 3 tokius lipdukus jie keičiami į vieną žaidimo bilietą. Aktyvavus žaidimo bilietą, galima laimėti galimybę su šeima nuvykti į Legoland arba kitus prizus. Valgai ledus, prizus laimi!
 
 
INGREDIENTAI:
 
•500 ml “Gelatelli” ledų su sausainiais ir šokolado gabalėliais; 
•1 puodelis miltų
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Ledus paliekame šiek tiek atitirpti ir tuomet sudedame juos į dubenį. Beriame miltus ir viską išmaišome. 
2.Paruoštą masę dedame į riebalais išteptą kepimo indą ir kepame 190 laipsnių orkaitėje apie 15 – 20 minučių. Pyragą – tortuką galima papuošti ledų rutuliukais, vafliais bei mėgstamomis uogomis. 
 
 
 
Reklama | LIDL 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK