Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-10-21

Vos trijų ingredientų imbierinės palmės - rudeniškai jaukus desertas

                                                                  

 Vos trys ingredientai, kelios minutės virtuvėje ir jau iš orkaitės traukiame ką tik iškeptas traškias sluoksniuotos tešlos palmytes! Šioms palmytės rudeniško jaukumo suteikia imbierinių sausainių prieskoniai, tad vos atsikandus pasijaučia imbiero, cinamono, muskato bei gvazdikėlių poskoniai.

 


INGREDIENTAI:


•1 lakštas šviežios sluoksniuotos tešlos;
•Keli arb. š. rudojo cukraus;
•1 - 2 arb. š. imbierinių sausainių prieskonių


KAIP GAMINTI:


1.Rudąjį cukrų sumaišome su imbierinių sausainių prieskoniais.
2.Dalį paruošto cukraus beriame ant sluoksniutos tešlos ir ją užlenkiame iš abiejų pusių iki pusės. Dar kartą apibarstome cukrumi ir užlenkiame abi puses.
3.Mielinę tešlą supjaustome vidutinio storio juostelėmis, apvoliojame liksusiame cukrumi ir dedame kepti į 190 laipsnių orkaitę maždaug 15 minučių.

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK