Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-04-19

 

 

 Akimirkose su knyga  telpa labai daug laimės, ypatingai, tuomet, kai gali leisti sau trumpą pabėgimą su jomis į mišką – su mėgstamos kavos puodeliu, su kuprinėje besislepiančiais užkandžiais, su aplink tvyrančiu pušų aromatu ir, žinoma, visa krūva mėgstamų knygų. Tam, kad nereikėtų daugybę jų talpinti į kuprinę yra išeitis – elektroninių knygų skaityklė, su kuria paprasta jas skaityti tiek telefone, tiek planšetėje. Tokių nuotykių geriausias draugas gali tapti Antanukas. Kas jis? Susipažinkite!

 

 

 



 Antanukas.lt yra patogi skaityklė ir elektroninių knygų prenumerata, sukurta naujoves mėgstantiems knygų mylėtojams. Tapus Antanukas.lt prenumeratoriumi galima rinktis iš daugybės knygų, kurias paprasta skaityti tiek kompiuteryje, telefone arba planšetėje. Skaityti galima net ir ten, kur nėra interneto ryšio, tereikia atsisiųsti Antanukas.lt programėle. Su Antanuku paprasta pasinerti į knygų skaitymo malonumą!

 

 

 

  www.antanukas.lt pasirinkus prenumeratą galima skaityti visas Antanukas.lt siūlomas elektronines knygas neribotai, tereikia prisijungt prie savo paskyros iš trijų skirtingų įrenginių. Antanukas.lt lengvai galima atrasti, ką skaityti – knygos kiekvienam pagal žanrą, amžių bei pomėgius. Yra knygų net ir mažiesiems skaitytojams! 

 

 

Reklama | antanukas.lt

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai