Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-02-13

Vos penkios minutės ir gardūs širdukai - užkandukai paruošti. Valentinai, jau gali ateiti.

                                                                                

 Sluoksniuota tešla ir mažyčiai vyšniniai pomidoriukai. Duetas, kuris vos per penkias minutes virsta puikiais traškiais užkandukais, tokiais visai neįnoringais bei greitai pagaminamais. Tinkančiais tiek vakarui su mėgstamu filmu ar seniai skaityta knyga, tiek šurmulingam draugų susitikimui. Ir, žinoma, Valentinui. Ypatingai tuomet, kai įprasti kvadratiniai užkandukai tampa šelmiškomis širdelėmis, trapiomis, jausmingomis ir alsuote alsuojančiomis meile. Dar taurės vyno, prašau!

 


INGREDIENTAI:


•    250 g sluoksniuotos tešlos;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai;
•    Žiupsnelis džiovintų bazilikų / raudonėlių.


KAIP GAMINTI:


1.Sausainių kepimo formele – širdele įspauskite širdeles iš sluoksniuotos tešlos ir jas sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
2.Ant kiekvienos širdelės uždėkite po ploną pomidoro griežinėlį ir apibarstykite bazilikais, raudonėliais ar kitais mėgstamais prieskoniais.
3.Kepkite 180 – 200 laispnių orkaitėje apie 10 – 15 min. Kartas nuo karto pažiūrėkite kepinukus, ar per daug neiškilo. Jei reikia, šiek tiek medine mentele juos paspauskite, kad širdelės dailiau atrodytų.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK