Kartais tiesiog nėra laiko sukiotis virtuvėje, o norisi kažko neragauto ;) Vištiena tailandietiškai yra vienas iš variantų, kai per tikrai trumpą laiką ne tik maloniai palepinsite savo pilvuką, bet ir namuose pakvips kokosiniai kvapai!
INGREDIENTAI:
• 500 g. vištienos filės;
• 2 morkos;
• 2 paprikos;
• 1 nedidelis svogūnas;
• 165 ml kokosų pieno;
• Keli šaukšteliai balzamiko padažas;
• Žiupsnelis druskos, pipirų.
KAIP GAMINTI:
1. Vištienos filė supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite.
2. Morkas, paprikas supjaustykite šiaudeliais, svogūną taip pat.
3. Apkepkite svogūną, tada sudėkite morkas, paprikas ir lengvai patroškinkite uždengus dangčiu.
4. Supilkite kokoso pieną, šaukštelį balzamiko padažo ir dar kelias minutes patroškinkite.
5. Patiekite su ryžiais. Skanaus :)
-------------------ENGLISH---------------------------
Thai style chicken
INGREDIENTS:
• 500 g. chicken fillet;
• 2 carrots;
• 2 bell peppers;
• 1 small onion;
• 165 ml of coconut milk;
• A few teaspoons balsamic dressing;
• Pinch of salt and pepper.
HOW TO MAKE:
1. Cut the chicken strips, season with salt, pepper and fry.
2. Cut carrots, peppers strips, onion as well.
3. Fry the onion, then add the carrots, peppers and saute lightly cover with lid.
4. Pour the coconut milk, a teaspoon of balsamic sauce and saute for a few minutes.
5. Serve with rice. Bon appetite ;)