Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-09

Senas geras kiaulienos troškinys obuolių sultyse puikus pasirinkimas, mėgstantiems obuolius! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  
Dievinu  namines obuolių sultis!  Jos puikiai tinka senam geram kiaulienos troškiniui obuolių sultyse ;) Neseniai žiūrėjau Beatos virtuvės laidas, užmačiau, kaip ji gamina  troškinį, neatsispyriau ir aš vėl prisiminti jį savoje virtuvėje :)


INGREDIENTAI:


•    500 g kiaulienos nugarinės;
•    2 svogūnai;
•    Obuolių sulčių (jas pilu pagal skonį);
•    Keli šaukštai miltų;
•    Aliejus;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų.


KAIP GAMINTI:


1.    Kiaulienos nugarinę supjaustykite nedideliais gabaliukais, juos pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir apvoliokite miltuose.
2.    Pirmiausia, truputį apkepinkite svogūną, tada į įkaitintą aliejų dėkite paruoštą mėsytę ir ją apkepkite, kol lengvai apskrus.
3.    Apkeptą mėsą sudėkite į puodą, įpilkite obuolių sulčių ir palikite troškintis apie 30 min., kol mėsa suminkštėja.  Skanaus :)

 

 

                               -----------ENGLISH--------------


                               Pork stew in apple juice

 

INGREDIENTS:


• 500 g pork loin;
• 2 onions;
• Apple juice (to taste);
• A few tablespoons of flour;
• Oil;
• Pinch of salt and black pepper.


HOW TO MAKE:

 

1.    Cut the pork tenderloin into small pieces, season with salt, black pepper and roll in flour.
2.    First, fry the onion, then add the meat pieces and fry it until lightly circle.
3.    Meat to put in the pot, add the apple juice and let cook for about 30 minutes, until the meat becomes tender. Enjoy it ;)

 

           

Idėja: Beatos virtuvė

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK