Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-03-22

Lengvos gardžios salotos puikiai tinka pusryčiams ir vėlyvesnei vakarienei.

                                                                                       

 Sekmadienio pasilepinimai tiesiog būtini. Su šokoladinės kavos puodeliu ir mėgstama knyga. Su vėlyvais pusryčiais lovoje ir žvilgsniu į naują seniai bežiūrėto serialo seriją. Su ilgesniais pasivaikščiojimais parke. Su apsilankymu puikiame spektaklyje ar garsiame koncerte. Su taip pasiilgtomis akimirkomis šeimoje. Su rutinoje pamirštomis grožio procedūromis. Su dideliu šviežiai kepto pyrago gabalėliu ir avietine arbata. Su vakariene mieste pasipuošus raudonais lūpų dažanis ir vakar pirkta suknele. Su taure vyno ir nuoširdžiais pokalbiais. Sekmadienis skirtas mažiems malonumams. Ir tie malonumai prasideda nuo ryto su gardžiomis špinatų ir kepto kiaušinio salotomis.  

 


INGREDIENTAI:


•    Sauja kita šviežių špinatų;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai;
•    2 kiaušiniai;
•    Kelios riekutės mėgstamo kumpelio/šoninės;
•    Žiupsnelis juodųjų pipirų, druskos;
•    Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•    Šlakelis citrinos sulčių.


KAIP GAMINTI:


1.Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepkite kiaušinius. Kartu sudėkite ir vyšninius pomidoriukus bei kumpelio/šoninės juosteles.
2.Į lėkštes sudėkite špinatus, apkeptus kiaušinius, vyšninius pomidoriukus bei kumpelio/šoninės juosteles.
3.Viską pagardinkite druska, pipiriukais, alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis. Salotas skanaukite su mėgstamos duonos bandele.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK