Man patinka, kai namai kvepia vafliais, ir tikrai nebūtinai saldžiais. Ir dar labiau patinka, kai taip kvepia mūsų su Adele rytai. Kai dar su pižamomis skubame maišyti tešlą iš to, ką randame šaldytuve, nežinodamos, koks pavyks skonis, ar mes nustebsime ir suvalgysime visus iki vieno, ar susirauksime ir ieškosime ko nors skanesnio. Ir dažniausiai mums pavyksta visai neblogai! Šį rytą radusi žirnelių, pagalvojau, kad būtų puikūs vafliai, dar šiek tiek kietojo sūrio, keli šaukštai kukurūzų miltų ir taip, mes jau pusryčiaujame!
INGREDIENTAI:
• 2 kiaušiniai;
• Gabalėlis lydyto sviesto;
• 50 ml pieno;
• 4 valg. š. kukurūzų miltų;
• Sauja šaldytų arba konservuotų žirnelių;
• Sauja smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.
KAIP GAMINTI:
1.Kiaušinius išplakite su lydytu sviestu bei pienu. Suberkite miltus, žirnelius bei kietąjį sūrį. Išmaišykite. Tešla neturi būti labai tiršta.
2.Kepkite įkaitintoje vaflinėje norimo dydžio bei formos vaflius.