Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-05-19

 

 Kai rytais dažniausiai karaliaujančios kruopos šiek tiek pabosta ir savo karūną perduoda kiaušiniams, tuomet su Adele leidžiamas į skanias omleto improvizacijas. Viena tokių – vaflių keptuvėje keptas omletas, gardintas šviežiais špinatais ir kietuoju sūriu. Tikrai paprasta, bet labai neįprasta idėja, kuri patiko mums abiems! Beje, taip ruošti vafliai gali būti ir puikus užkandis iškeliaujant su mažaisiais į nesibaigiančių nuotykių paieškas kieme, dar kelios šviežių daržovių lazdelės šalia ir maistinga priešpiečių dėžutė paruošta.

 


INGREDIENTAI:


•    2 kiaušiniai;
•    Gabalėlis lydyto sviesto;
•    Sauja šviežių smulkintų špinatų;
•    1 – 2 valg. š. smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaušinius kartu su lydytu sviestu išplakite iki vientisos masės, kurią pagardinkite špinatais ir kietuoju sūriu.
2.Omletą kepkite gerai įkaitintoje vaflių keptuvėje. Masės nesupilkite iki pat kraštų, nes vafliai kepdami kyla į viršų. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis ar salotomis.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK