Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-06-29

Puikaus skonio pusryčių sumuštiniai: tikrai verti garsių aplodismentų ir pagyrų! :)

                                                                                   

  Draugystė su avokadu yra nuostabi. Lydima naujų skonių bei atradimų, nors  ir mažų, bet visada gardžių. Nenuobodžių ir įdomių. Net labai vėlyvų ir labai tingių sekmadienio  pusryčių sumuštiniai gali būti puikūs. Jei, žinoma, su avokadu. Ir varške. Bei mažyčiais vyšniniais pomidoriukais. Toks penkių minučių variantas, niekada nenuviliantis ir visada palydimas tyliais aplodismentais, nes smagiai čepsint nebelieka laiko garsiems plojimams :)

 


INGREDIENTAI:


•    Kelios mėgstamos duonos riekės;
•    100 g varškės;
•    Keli šaukšteliai natūralaus skonio jogurto arba grietinės;
•    1 arba 1/2 avokado;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipiriukų;
•    Mažas šlakelis citrinos sulčių.


KAIP GAMINTI:


1.Varškę sutrinkite su jogurtu arba grietine iki vientisos masės, kurią pagardinkite druska ir pipiriukais.
2.Duonos riekes užtepkite varškės užtepu (storiau drūčiau - skaniau).
3.Avokado minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o vyšninius pomidoriukus perpjaukite perpus arba dar smulkiau. Uždėkite viską ant gaminamo sumuštinio.
4.Paruoštus sumuštinius pagardinkite pipiriukais bei citrinos sultimis. Galima pabarstyti ir šviežių žolelių: petražolių, raudonėlio ar baziliko.

 

        

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK