Sodo ir daržo gėrybės    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-07-26

Itin paprastai ir greitai marinuojami svogūnai, kurie puikiai tinka prie daugelio patiekalų. 

                                                                      

 Skaniausi marinuoti rausvieji svogūnai vos per pusvalandį? Žinoma! Be jų tikrai neprabėga nei viena vasara – tai mūsų vienas mėgstamiausių būdų, kaip greitai ir lengvai pagaminti marinuotus svogūnus, kurie puikiai dera  prie pačių įvairiausių vasaros grilio patiekalų. Vos keturi ingredientai, kelios minutės virtuvėje ir marinuoti svogūnai jau paruošti – juos šaldytuve galima laikyti iki savaitės, tad drąsiai marinuojame daugiau ir skanaujame kuo ilgiau. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
2 – 3 rausvieji svogūnai;
½ puodelio obuolių acto;
½ puodelio vandens; 
¼ puodelio rudojo cukraus
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Svogūnus nulupame, supjaustome pusžiedžiais ir sudedame į stiklainį. 
2.Į puodą pilame obuolių actą, vandenį bei beriame rudąjį cukrų. Įkaitiname ir maišome, kol ištirpsta cukrus. 
3.Paruoštą acto bei vandens skystį supilame į stiklainį su svogūnais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti.  
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK