Traškus skrebutis su voveraitėmis? Tikrai taip! Kaip tik saulėtam rudeniui – ir į pietų dėžutę, ir ant pusryčių stalo – vos iš kelių ingredientų, lengvas, sotus ir tikrai labai skanus. Maistingam sumuštiniui maistinga ir duona – šiam sumuštiniui renkuosi "Gardėsio" sėklų sumuštinių duoną, kuri yra ypatingai turtinga savo sudėtimi bei pasižyminti išskirtiniu drėgnumu, forma ir tvirta struktūra. Nieko nelaukite ir išbandykite, pažadu, net labai patiks!
INGREDIENTAI:
Kelios riekės "Gardėsio" sėklų sumuštinių duonos;
Gabalėlis sviesto;
Nemaža sauja šviežių voveraičių;
Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų;
2 arb. š. garstyčių;
200 ml grietinėlės;
Ryšulėlis šviežių petražolių
KAIP GAMINTI:
Į įkaitintą keptuvę dėkite gabalėlį sviesto. Kai šis pradės lydytis sudėkite kelias duonos riekes ir jas lengvai apskrudinkite.
Paruoškite voveraites – į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, suberkite švarias voveraites ir lengvai apkepkite. Suberkite prieskonius, įdėkite garstyčias, įpilkite grietinėlę ir dar kelias minutes viską patroškinkite. Pagardinkite smulkintomis petražolėmis.
Paruoštas voveraitės dėkite ant traškios duonos riekių.
Reklama | Gardėsis