Šaldytuvas kaip tyčia labai nenudžiugino ir jokių lobių jame neatradau, teko suktis su tuo, kas ten bebuvo likę. Kažkaip į parduotuvę eiti irgi nebesinorėjo, bet išsisukau, situacija kontroliuojama! :) Skelbiu naujieną savo virtuvėje: sumuštinukai su pievagrybiais! Jiems nereikia „mandrų“ produktų, viskas paprastai ir aiškiai!
INGREDIENTAI:
• 150 g. pievagrybių;
• 100 g. fermentinio sūrio;
• 2 pomidorai;
• Česnako skiltelė;
• Keli šaukštai majonezo ir pomidorų padažo (pagal skonį);
• Bazilikas arba picų prieskoniai.
KAIP GAMINTI:
1. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, pomidorus mažyčiais kubeliais.
2. Viską sumaišykite su stambiai tarkuotu fermentiniu sūriu, majonezu ir pomidorų padažu.
3. Paskaninkite baziliku arba picų prieskoniais.
4. Gautą masę tepkite ant prancūziško batono (ar ciabattos) ir kepkite orkaitėje, kol apskrus. Skanaus ;)