Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-06-29

Labai jau vasariškai lengvos ir gaivios brusketos tikriems braškių mylėtojams! :)

                                                                                      

  Gera sulaukti vasaros! Džiaugtis šiltais saulės spinduliais, bėgioti basomis kojomis po rasotą pievą, vėlyvą naktį skaičiuoti danguje žvaigždes arba skinti pirmąsias uogas. Braškes. Šios dažniausiai yra iškart suvalgomos ir tik po geros savaitės kitos pasiekia virtuvę, kurioje irgi retai kada užsibūna. Koks gi saulėtas rytas arba jaukus vakaras be pilnos stiklinės pieno ir visos saujos braškių! Arba gardžių brusketų su brie sūriu. Dar taurės vyno arba šampano. Puikios muzikos. Ir gero draugo šalia.

 


INGREDIENTAI:


•    Kelios riekelės mėgstamos duonelės (naudojau čiabatą);
•    Kelios braškės;
•    Gabalėlis brie sūrio;
•    Šlakelis balzamiko padažo;
•    Keli lapeliai šviežių mėtų.


KAIP GAMINTI:


1.Ant mėgstamos duonelės riekelių dėkite po griežinėlį brie sūrio ir braškių.
2.Apšlakstykite balzamiko padažo. Galite šiek tiek užlašinti ir medaus.
3.Paruoštas brusketas lengvai apkepkite orkaitėje, kol duonos riekelės šiek tiek apdžius. Per daug nereikia, nes braškės gali labai ištęžti.
4.Ant paruoštų brusketų dėkite po mėtos lapelį ir patiekite.

 

 

           

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK