Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-01-03

Lengvas ir ypatingai skanus užkandis, kuris tikrai nepalieka abejingų!

                                                                 

 Traškios krevetės skaniems pirmadienio nuotykiams - vos iš kelių ingredientų, ypatingai lengvai paruošiamos ir tikrai labai skanios! Jas gardu valgyti tiek ką tik iškeptas, tiek jau gerokai atvėsusias - jos puikiai tinka ne tik traškiam užkandžiui, bet ir ne mažiau traškioms salotoms. Keli ingredientai, lygiai tiek pat minučių ir krevetės jau keliauja ant stalo!

 

 

 

 

INGREDIENTAI:


•300 g karališkų krevečių;
•2 kiaušiniai;
•1 valg. š. miltų;
•Žiupsnis druskos, saldžiųjų arba aitriųjų paprikų miltelių.
•100 g panko džiūvėsėlių.


KAIP GAMINTI:


1.Jei krevetės dar nėra paruoštos gaminimui - išdarinėjame jas. Galima kepti su uodegomis arba be jo.
2.Kiaušinius išplakame, beriame miltus, prieskonius ir viską išmaišome.
3.Kiekvieną krevetę merkiame į kiaušinio - miltų plakinį, tuomet apvoliojame panko džiūvėsėliuose.
4.Paruoštas krevetes galima kepti įkaitintame aliejuje arba 200° orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
5.Krevetes patiekiame su mėgstamu padažu - man labai patinka majonezo, graikinio jogurto, pomidorų tyrės, kelių česnako skiltelių bei šlakelio apelsino sulčių padažas.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK