Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-07-12

Traškios, gardžios ir ypatingai lengvai pagaminamos brusketos - skaniems vasaros nuotykiems. 

                                                                  

  Traškios brusketos su tikru ispanišku vytintu kumpiu, šviežių pomidorų tyre bei lengvu česnakiniu brūkštelėjimu? Tikrai taip! Vos iš kelių neįmantrių ingredientų, lengvai pagaminamos, kupinos skirtingų poskonių, traškios bei labai saulėtos – tai brusketos, kurios tiesiog sukurtos skanioms vasaros akimirkoms. 
 
 
 
 
 Šią savaitę visose LIDL parduotuvėse karaliauja ispaniško stiliaus produktai tikriems gurmanams! Tad į mūsų pirkinių krepšelį įkrito ne tik ispaniško stiliaus desertai, bet ir vytintas kiaulienos kumpis bei alyvuogių aliejus, kurie ir tapo įkvepimu šioms brusketoms – atrasti Ispanijos skonius tikrai paprasta. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
80 g “Sol&Mar” vytinto kiaulienos kumpio;
Šlakelis “Sol&Mar” alyvuogių aliejaus;
1 ilgas batonas; 
Keli pomidorai;
Kelios skiltelės česnako;
Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų;
Ryšulėlis šviežių bazilikų. 
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Batoną supjaustome vidutinio storio riekutėmis, apšlakstome jas alyvuogių aliejumi ir apkepame 200 laipsnių orkaitėje. 
2.Pomidorus perpjauname perpus ir sutarkuojame minkštimą, kad gautųsi vientisa masė. Pagardiname druska. 
3.Apkeptas riekutes lengvai ištepame česnaku, tepame paruoštą pomidorų tyrę ir dedame kumpio griežinėlius. 
4.Brusketas pagardiname juodaisiais pipirais ir druska, šlakeliu alyvuogių aliejaus bei šviežiais bazilikais. 
 
 
Reklama | LIDL 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK