Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-05-30

Gardi idėja su riestainiais, kumpiu ir sūriu - lėtiems pusryčiams ar sotiems užkandžiams. 

                                                                   

 Riestainiai su sūriu ir kumpiu? Tikrai taip! Šie nepaprastai gardūs orkaitėje kepti riestainiai puikiai tinka ne tik artėjančios Tėčio dienos vėlyviems pusryčiams, bet ir laiką leidžiant gamtoje – jie išlieka tokio pat puikaus skonio kaip ką tik iškepti, net jei ir spėja visai pravėsti. Kelios minutės gaminant, dar kelios minutės orkaitėje ir riestainiai jau pagaminti! Man šis būdas labai patiko - traškūs, sotūs, su tįstančiu sūriu ir lengvu garstyčių poskoniu. 
 
 
 
 
 Visose LIDL parduotuvėse pinga didelė dalis produktų - kepinių bei fasuotos duonos kainos sumažėjo net iki 15 %, tad nieko nelaukusi į namus grįžau su pilnu maišu mano mėgstamų riestainių. LIDL kepa juos tikrai labai skaniai! Šiuos riestainius itin mėgsta vokiečiai, kurie juos valgo su sviestu, virtu skystu kiaušiniu, sūriu ir dešra ir netgi saldžiai - su šokoladu. Arba kepa taip, kaip aš - su kumpiu ir daug daug sūrio! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
Keli „Pretzel“ riestainiai; 
Keli arb. š. majonezo;
Keli arb. š. garstyčių; 
Kelios riekutės plonai pjaustyto kumpio;
Kelios riekutės sūrio;
Sauja tarkuoto kietojo sūrio.
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Dubenėlyje sumaišome majonezą ir garstyčias. 
2.Riestainius perpjauname perpus ir apatines jų dalis dedame į kepimo indą. Kiekvieną jų gausiai aptepame majonezo ir garstyčių padažu. 
3.Dedame po kelias kumpio riekutes bei sūrio riekutę. Užvožiame riestainius jų viršutine dalimi.
4.Paruoštus riestainius apibarstome tarkuotu kietuoju sūriu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15  minučių. 
 
Reklama | LIDL 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK