Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-05-13
Itin lengvai pagaminama varškės užtepėlė su ridikėliais ir pomidorais - tikras pavasario skonis.
Gaminame labai pavasarišką kreminę varškės užtepėlę su pomidorais ir ridikėliais, kuriai prireiks vos kelių ingredientų ir lygiai penkių minučių virtuvėje – nepaprastai skani, lengvai pagaminama ir puikiai tinkanti su mėgstamos duonos riekėmis, trapučiais ar duoniukais. Tai užtepėlė, kurią pamilti tikrai paprastai – ją gaminu ne tik pusryčiams, pietums ar vakarienei, bet ir belaukiant draugų – kaskart ją galima patiekti vis kitaip – kaip sumuštinį su juoda duona bei kaip vakaro užkandį su duoniukais ar lazdelėmis, kaip sočius pietus su virtomis ar keptomis bulvėmis. Ir dažniausiai gaminu iškart daugiau, nes ji yra itin mėgstama visos šeimos.
INGREDIENTAI:
•360 g varškės;
•Keli valg. š. natūralaus jogurto;
•Keli ridikėliai;
•Keli pomidorai;
•Ryšulėlis šviežių svogūnų laiškų;
•Žiupsnis druskos;
•Žiupsnis juodųjų pipirų
KAIP GAMINTI:
1.Į dubenį dedame varškę bei jogurtą ir gerai išmaišome.
2.Tuomet dedame smulkiai pjaustytus pomidorus bei ridikėlius, beriame smulkintus svogūnų laiškus, gardiname viską druska bei juodaisiais pipirais ir dar kartą viską išmaišome.
3.Paruoštą užtepėlę tepame ant mėgstamos duonos riekių ar trapučių ir skanaujame.