Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-03-25

Nuostabus užkandis Velykų stalui - lengva pagaminti, gardu ragauti.

                                                                   

 Iki Velykų likos vos kiek daugiau nei savaitė, tad nekantraudama pristatau nepaprastai gardų ir kartu labai paprastą užkandį, kuris patiks visiems, dievinantiems picą su sūriu! Taip, tai užkandis, kuriame karaliauja picos tešlos kąsneliai su burnoje tįstančiu sūriu, o jei sūrio norisi dar daugiau, tai šalia patiektas rikotos bei mocarelos špinatinis padažas abejingų tikrai nepaliks. Pasiruošę gardiems zuikio nuotykiams? Pažadame, patiks visai šeimai!

 


INGREDIENTAI:


•500 g šviežios picos tešlos;
•140 g sūrio lazdelių;
•1 kiaušinio trinys;
•Sauja špinatų;
•200 g rikotos sūrio;
•100 g tarkuotos mocarelos;
•50 g tarkuoto parmezano.


KAIP PAGAMINTI:


1.Picos tešlą supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais, o sūrio lazdeles padalinkite į mažesnes dalis.
2.Į kiekvieną picos tešlos kvadratėlį įdėkite sūrio gabalėlį ir suformuokite kąsniukus. Iš tešlos bei sūrio kąsniukų suformuokite norimo dydžio zuikį.
3.Špinatus lengvai apvirkite ir susmulkinkite.
4.Dubenyje sumaišykite rikotos sūrį su mocarela bei špinatais. Paruoštą padažą dėkite į paliktą apskritimą zuikyje. Apibarstykite parmezanu.
5.Paruoštą eglutę ištepkite kiaušinio tryniu ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 min.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK